coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Liten reseblogg

Mandag 15/12
Ja denna dag sa borjar vi med frukost som vanligt...ja, frukosten ja. Det ar buffe. Det finns allt mojligt gott. Det ar mackor och det, frukt, juicer, bacon, korvar, nudlar, fil, sotsaker och agg. Det finn tva anstallda som bara skoter aggen. Man bestammer sjalv om det ska vara hard kokt, omelett, vandstekt ja ni forstar.
Sedan bar det av till stranden igen. Pappa bjod oss ungdomar pa en liten tur med vattenskotrar. Jag har aldrig testat att kora vattenskoter men det var jattekul och vilken fart man kan fa upp...riktigt harligt. En sadan skulle man ha pa stugan och kora omkring med.
Efter stranden lite bad i poolen pa hotellet och vila pa rummet. Frida & Jonas traffade en kollega till Jonas sa de for och at pa ett annat stalle an jag och ma&pa. Vi akte till byn bredvid som heter Karon och at pa en resturang som bara har thailandsk mat. Det var helt underbart gott.
Pa hotellet sa har de alltid live musik mellan 19 och 23 men ingen lyssnar. Man tycker riktigt synd om de...vi brukar lyssna lite varje kvall for att vara lite snalla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: