coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Anticlimax

Idag har två av våra händelser varit lite anticlimax artade. Vi började vår dag med att åka till King´s cross för att hitta igen perrong 9 3/4, helt i Harry Potters anda. Vi hittade ju faktiskt dit och när vi kom dit var själva tegelväggen bakom renoveringsplank men de hade gjort ett provisoriskt ställe som var riktigt b.

Två plank med planscher i tegelmotiv och en kundvagn som inte ens användes i H.P, men vi fick oss ett gott skratt.

Efter det åkte vi till Bett och vandrade. Många nya saker upptäcktes idag. Om jag ska välja ut tre saker som jag tycker kännetecknar Bett så är det:
1. Interaktiva whiteboard tavlor
2. Mentometerknappar
3. Små projektorer

Efter Bett åkte vi för att köpa billiga musikal biljetter. Det slutade med att v ska se We will rock you imorgon. Sedan tänkte vi åka ut till London eye. Precis när vi skjulle börja gå dit startade ösregnet och vi insåg också att hjulet stod still :( efter lite reserch så är hjulet sängt för renovering...nästa anticlimax. Det blev en ruggigt stor kopp kaffe på ett café istället :)

Sen blev det lite shopping. Jag köpte ett par riktigt fina skor från clarks. När klockan började närma sig sex värkte benen hur mycket som helst så hjärnan kunde inte tänka. Tog tunnelbanan tillbaka och låg på sängen en timme. Nu sitter vi på samma café som igår och summerar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: