coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Lite reseblogg

Måndag 22/12
Jo, idag vaknade jag riktigt tidigt, 7.30. Låg kvar i sängen och lyssnade på julmusik. Man har ingen julkänsla som helst när man här. Thailändarna försöker att julpynta men det är mest staniolpapper i metallfärger. De är även väldigt förtjusta i blinkande lampor. Granen i lobbyn är i plast och har dessa lampor. De har även byggt ett pepparkakshus av salta kex, uppfinningsrikt.
Idag har vi legat vid vår vanliga strand. Jag och Jonas for ut för att snorkla på ett ställe där vi hört att det var bra snorkling. Det var ganska långt ut och jag hade inga fenor så jag vände när vi kommit fram, blev lite skraj. Vi hade även hört om en restaurang som låg slutet på stranden uppe bland klipporna. Jag, ma och pa gick dit för lunch och det var lite läskigt att sitta där uppe med klipporna under sig. Maten var dock väldigt god och billig. Stället såg ruckligt ut med återanvända brädor med gamla spikar kvar men recycling är ju bra. Vi åkte till poolen senare på eftermiddagen och glassade lite.
Mamma och pappa hade en Albin frikväll i kväll så de åkte till Karon och åt. Vi andra åkte till Dino och åt. Albin var i sitt Efter middagen fotograferades Albin i flintabilen och i ett dinosauriekranie. Där blev han helt vild och dansade oavbrutet. Efter en vandring tillbaka till hotellet beställde vi glass till rummet. Jonas och Frida är så trötta att de gick och lade sig 9.30....illa, illa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: