coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Lite reseblogg

Torsdag 18/12
Vi steg upp tidigt och at frukost. Sedan bar det av for mig, Frida och Jonas pa en lite tripp. Vi blev upphamtade av en minibuss som korde oss till hamnen. Trafiken ar inte av denna varld. Jag var typ skraj hela tiden da de inte riktigt kor som vi dar hemma...det gjorde det inte battre att jag satt fram...men vi kom fram helskinnade. Framme sa fick vi kaffe, te, vatten och en bla prick som visade vilken bat vi tillhorde. Vi steg ombord pa en speedboat som det heter. Den hade tre 225 hastars motorer. Pa baten var vi ca 30 st. Det var riktig sjo sa det gungade rejalt och vi blev helt dyngsura. Snart var vi da framme pa vart forsta stopp och det var snorklig direkt fran baten. Det var helt underbart att dyka ner i vattnet och titta pa fiskarna. De ar otroligt vackra och det ser ut som att man simmar i ett akvarium. Det ar fiskar som stryker runt armarna det ar bara harligt.
Nasta stop var pa maya beach. Det var dar de spelade in filmen the beach. Sanden dar var helt fantastisk. Det var nog den finkornigaste sand jag sett. Den var som ett mjol.
Det bar sedan av till Monkeybeach. Dar snorklade vi men har var det lite grumligare men anda ratt coolt. Pa samma strand fick vi bananer av reseledaren som vi matade aporna med. De kom och tog bananbiten ur ens hand. De skalade biten och at upp den. De var hur sota som helst, ganska overklig kansla.
Vi akte vidare till phiphi island och at en thailandsbuffe. Pa den stranden var vi ratt ensamma...en idyll och paradisiskt.
Nasta stopp var pa en liten o. Stranden gick over hela on. Sanden var fantastisk och snorklingen var jatte bra. Vi sag flera olika sorters fiskar och sikten var klar. Det samsta med den on var att det var hur manga turister som helst sa de var ju pa en hela tiden.
Vi kom tillbaka till hotellet vid 16.30 och duschade snabbt sedan bar det av till Karon for en pizza.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: