coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Helgen

Jo, i helgen var det riktigt fullt upp. I fredags så åkte jag direkt från jobbet ner till Övik och min syster. Dit kom även föräldrarna och min svågersföräldrar. Det var trerättersmiddag och allt var mycket gott. Både pappa och syrran har fyllt år så det blev lite presentutdelning, riktigt trevligt.

Sov över till lördagen som började med en sväng på stan och naturligtvis pärlbutiken. Hittade en del roligt nytt men spenderade inte alls så mycket. När vi kom hem från stan var det bara att sätta igång förberedelserna inför kvällens tjejfest. Vi jobbade hårt och när klockan var 20 min i sex så hade i inte hunnit byta om och gästerna skulle komma sex. Snabbt byta om och fortsätta med maten. Gästerna kom och allt gick bra. Jag hade min tävling med olika frågesporter och det gick bra. Det var inte så lätt men kategorierna var så olika att någon kunde något någongång tror jag...Innan vi gick och lade oss plockade vi undan allt, skönt på söndagen.

Söndag så sov vi ut sen åkte jag direkt hem till umeå och var mötesvärd. Sedan pustade jag ut hela söndagen...

Trevlig helg men intensiv.

torsdag

Idag har jag varit på linskontroll. Min gamla optiker hade kommit tillbaka efter tjäntledighet. Det kändes tryggt även om han surrar en massa så känns det som han verkligen bryr sig om hur ens linser fungerar. Hade för övrigt glasögon en dag här i veckan. Nästan alla elever kommenterade det hela...måste ha de oftare.

Har anmält mig till en Alpha kurs vilken startade idag. Det var trevligt om än lite basic.

Har nu även färdigställt frågesporten och skrivit ut allt på rosa papper då festen går i det rosa tecknet.

Nu ska jag packa inför helen och diska.

Frågesport

Syrran fyllde 30 år för någon vecka sedan och på lördag ska hon ha tjejfest för att fira detta. Jag fick då frågan: Du kan väl göra en frågesport...det behöver bara vara 35-40 frågor. Lätt?! Jag har i alla fall ägnat hela kvällen åt detta. Man får använda hela sitt register och en del fantasi för att hitta på så många frågor. Det är nog en bra blandning av lätt och klurigt och alla frågor är på tjejiga teman. Jag är rätt nöjd själv nu så nu hoppas jag att tekniken fungerar på lördag.

Garderobsrensning

Fick ett litet il idag och började att rensa ur mina garderober. Två slänga säckar och en spara lite till. I och för sig vet jag inte om alla säckar åker till förrådet och sedan om något år till återvinningen eller hur det blir. Lite separationsångest har man ju. Det blev i alla fall lite mer plats i garderoberna. Det är ganska kul vad man hittar där. Jag har slalompjäxor, tangentbord, lampor mm i garderoberna inte konstigt att det är fullt där jämt...Att städa ger ju då en påföljd att man måste städa i förrådet så att man får in alla grejer från lägenhetens garderober...ja det får bli en annan gång.

London

Var i london förra helgen med min mamma och syrran som fyllde 30 år. En jätte trevlig resa och kul att bara åka i väg  vi tjejer. Vi var på afternoon tea, en musikal, shoppade, åkte turistbuss osv. Tänkte i alla fall innan att i london måste det finnas en pärlaffär, vilket det gjorde. Vi sökte upp affären och det var pärlor i två våningar. Jag blev dock lite besviken då de inte alls hade så spännande pärlor utan det som finns i Sverige fast till dyrare pris. Jag köpte med mig två pärlor. I bilden nedan så använder jag en av pärlorna.
Nya armband

Jag laddar även upp några nya armband.


Nya halsband

Jag har laddat upp några av mina nya halsband för hösten. Fler dyker nog upp på hemsidan snart.