coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Lite bloggtorka

Har ni märkt att jag haft lite bloggtorka de senaste veckorna...jo, det blir så ibland. Denna veckan har det varit fullt upp på jobbet då jag startat mina utvecklingssamtal samt stressen över att skolinspektionen varit på besök. Blev grillad i en timme i torsdags. Det gick ju bra men man funderar lite efteråt vad man egentligen sa och om det var relevant. Tja, hoppas att det kan komma någonting bra ur denna inspektion.

Direkt efter jobbet i torsdags var jag, Emma och Kicki på Rost och åt middag. De har så god mat där men man måste vara ute i god tid för att få plats. I alla fall satt vi där och åt, drack kaffe och surrade en lång bit in på kvällen. Hur trevligt som helst att förgylla vardagen med lite lyx.

I onsdags så hade vi styrelsesammanträde för discgolfklubben. Det är som trevligt då man har det första mötet för då känner man att snart börjar säsongen. Är faktiskt riktigt sugen på att få kasta.

I övrigt tro jag inte att det hänt så mycket. Förra helgen hade jag sett framemot besök av min syster med familj, men de fick magsjuka så nu längtar jag så mycket efter syskonbarnen :(

Vi sjöng med jäntorna i lördags och det gick bra. Såg sedan melodifestivalen men måste säga att fel låt vann men jag är inte brydd ;)

Idag ska jag hämta mina föräldrar som varit på Kanarieöarna i en vecka...inte helt fel.

Min dag i bilder

Visar lite av min dag i bilder.


Har i år handlat böcker på rean via nätet. Imorse dök denna bok upp i brevlådan. Cicci har boken och har gjort goda grejer från den så jag planerade upp fyra måltider och skrev en handlingslista. Som jag glömde hemma men jag hade ändå bara glömt en grej när jag kom hem...än är minnet med.


Var en sväng på pärlaffären och shoppade. Har fått en beställning på ett halsband till en kille...inte lätt.


Behövde en kulhammare till smyckestillverkning så jag for på Jula. Där kom jag på att min verktygslåda är trasig och för liten. Det slutade med att jag köpte en kulhammare, verktygslåda och fyra mejslar. Hemma så sorterade jag upp allt i den nya verktygslådan...härligt.


Gjorde några halsband och när jag skulle plocka undan hände detta :( På bilden syns inte allt. Det var pärlor över hela sovrummsgolvet. Inte alls kul. När jag dammsugade så rasslade det men när ajg sorterade kändes det inte som att det fattades så mycket.


Här hade jag sorterat i två lådor och det som var kvar är det som visaas på bilden. Det gick ändå förvånadsvärt fort men trist.


Middag ur boken på översta bilden. Jättegod lins- och böngryta. Ser kanske inte så rolig ut på bilden men god.

Resa bokad

Så har jag nu bokat resa till Rom i vår. Jag åker i månadsskiftet april maj. Det ska bli hur trevligt som helst. Jag har ju varit i Rom tidigare så jag vet ju hur mycket jag gillar staden...underbart.


Det är som nå speciellt med fontana di trevi...