coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Moon - day 29

Har varit på föreläsningar hela dagen, kul att få lite input.

Skulle ta en bild på månen idag men det var molnigt. Tur att jag tog en bild i helgen som var.

Looking back - day 28

Har idag varit mötesvärd på kyrkan. Efter det for jag till mamma och pappa och åt middag.
 
Innan jag for till kyrkan startade jag en tvätt. Precis när jag skulle gå utanför dörren kände jag en doft från badrummet, från tvättmaskinen. Stängde av den och for till kyrkan. Efter kyrkan tittade jag till maskinen men inget hade hänt. Visste inte om maskinen skulle fungera igen så jag tog med tvätten hem till föräldrarna. 37-åring som tar hem tvätt :-/ var ju tvungen...i alla fall startade jag den igen när jag kom hem och ingen lukt kom och nu är tvätten klar.
 
Looking back...tänker tillbaka på denna månad. Det har varit kul att ta bilder efter ett schema...klurigt men samtidigt utmanande. Har jobbat otroligt hårt på jobbet. Längtar till sommaren och hoppas att kunna ligga i vattnet på detta sett. Hände inte i somras så kanske nästa sommar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning - day 27

Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen. Var på stan en sväng och köpte två nya mössor, ett par vantar och nya linser. Åkte och hälsade på Mia på eftermiddag och kväll.
 

People - day 25

Under torsdagen kunde jag inte ta något kort på folk för jag vill inte ta på någon på jobbet. Här är en bild från kyrkan idag.
 

Listening to - day 26

Idag har det varit en intensiv dag. Allt som ska hinnas med innan eleverna går på lov. Känns i alla fall underbart att få en vecka utan planering och oförutsedda händelser. Äntligen helg!

Glömde fota gårdagen men tänkte fixa det imorgon :-)

Weather - day 24

Har idag vikarierat för en annan lärare på skolan. Då kan det bli att man får gå på promenad mitt i dagen. Det var härligt och äntligen var solen framme.

The view from here - day 23

Inte mycket spännande som hänt idag...jobbar på helt enkelt...skriver omdömmen...har lektioner...har utvecklingssamtal...

In my town - day 22

Vanlig symbol i Umeå...har idag jobbat, haft utvecklingssamtal. Det rullar på. Bara fyra dagar till lov, skönt blir det.

I'm gangsta

På min söndagspromenad :-)

Calm - day 21

Jag känner alltid ett lugn när jag kommer hem.

4 o'clock - day 20

Fantastiskt väder idag. Härligt när det inträffar på helgen. Klockan fyra gjorde jag mig en kopp kaffe. På kvällen besökte jag Hedmans där de hade lagat en fantastisk middag. Kvällen avslutades med film.

Letters - day 19

Letters, brev eller bokstäver på engelska. I min lilla brevlåda har jag brev, på lådan är det bokstäver :-)
Idag har det varit en intensiv dag med mycket jobb men den slutade i dur. Nu är det så underbart med helg. Funderade om det var dags att sova och då var klockan halv tio. På fredagar kan man lätt lägga sig tidigare än på vardagarna...

Made me smile today - day 18

Hände inte mycket att le åt på jobbet idag men en liten chokladbit efter maten gjorde allt bättre :-) Har startat med utvecklingssamtalen idag...skönt att få de bortgjorda.

Fruit - day 17

Idag har jag varit på en facklig kurs. Skönt att ibland komma från skolan och göra något annat.

Something You wrote - day 16

Skriver inte så ofta för hand men på jobbet skrev jag en labinstruktion idag. I övrigt har jag röntgat mitt knä idag.

Dinnertime -day 15

Detta åt jag till middag idag, mums

Lunchtime - day 2

Glömde dag 2 förrut därför kommer dagens skollunch, korvstroganoff.

Makes me laugh - day 14

Något som får mig att skratta, tv-serien New girl. Hade det varit får mig att le hade jag tagit bilden under. Har varit i Övik i helgen och umgåtts med syster, svåger och syskonbarn, mysigt.

Landscape - day 13

En liten vy från Övik. Älskar höstfärger.

On the table - day 12

Mitt skrivbord på jobbet...skärmen är gigantisk :-)

Something close-up - day 11

Har fotat mina fina rosa hörlurar. Har de på jobbet om jag verkligen vill få något gjort. Plugga in de i datorn och sen lyssna på lite bra musik, då går jobbet lättare.

Emotion - day 10

Efter jobbet och maten blir man lite trött

Red -day 9

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag. Jag var cykelvakt och hade koll på två kontroller.

iPhone 5

Ok, suget efter iPhone 5 har varit stort. Ringde min svåger som jag visste skulle köpa 5:an och hörde om han gjort det. Det hade han...blev ungefär hur avundsjuk som helst och speciellt att han redan hade fått sin och att den var i samma färg som den jag vill ha.
 
I lördags var jag inne på phonehouse och beställde en...vet ej hur lång tid det tar men snart så har jag min egen vita 5:a.
 
Idag har dock min stationära dator börjat låta som ett tröskverk, inte bra. Hoppas att den repar sig över natten :-) Tänk om den skulle gå sönder...vad skulle jag göra då? Har en liten minidator men klarar mig inte med den. Hoppas verkligen inte att datorn går sönder. Men om, skulle jag då köpa en bärbar, en stationär, en mac eller....vet faktiskt inte. Har ni några ideér?
 

Angles - day 8

Vinklar...lekte lite med en app samtidigt...

Light - day 7

En bild på min fina fågellampa
 
 

I'm thankful for...day 6

...min familj och mina vänner

Smyckesförsäljning

Förra veckan kom jag på idéen att alla kollegor kunde samla ihop smycken som de inte använder. De fick veckan på sig och idag hade vi försäljning i personalrummet. Alla smycken kostade 10 kr/st och pengarna gick till bröstcancerfonden. Det var så roligt att se alla smycken och så många handlade.

Shadow - day 5

Dagen ämne - skugga

What You Read - day 4

Läste bokstäverna hos optikern

This happend today - day 3

Silversmide

Day 1 Where I stood

Här står jag varje dag och undervisar elever i matte eller NO.