coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Världens sötaste syskonbarn

Träffade mina syskonbarn i helgen. Åh så söta. Hade även en trevlig lördagseftermiddag på café med syster och svåger. På kvällen hade vi familjemiddag, mycket trevligt.

Sen kunde jag inte hålla tillbaka köpsuget så jag köpte en iPhone 4 :)

Shopping i Lycksele

Ja, så har jag kommit tillbaka till Umeå efter en mycket trevlig dag i Lycksele. Vi var som sig bör på stan och inte helt oväntat blev det lite inköp. Det roligaste var i alla fall av de fyra grejerna jag köpte, köpte Magda tre av de grejerna också. Inte så att vi härmade varann utan vi har bara bra smak :)


Mössan var så gullig att jag inte kunde låta bli och påslakansetet i satin var så billigt. Örhängena är ren lyx.

När man är i Lycksele bör man också hinna med Dollarstore. Det hann vi nu också. Inköpen blev dock mest till jobbet.


NU ska jag till Obbola för att sjunga på Emilys dop.

Nerd Herd

Fick igår en fin present levererad ända från USA. En Nerd Herd t-shrit och ett nyckelband. Är man ett stort fan av Chuck är det ju helt underbart. Tack Mia och Ken. Känns bra att vara en del i the Nerd Herd :)Gjorde en ny typ av armband igår.

Enkelt och stilrent.

Ha en underbar helg!

tips

Jag upptäckte för ett tag sedan att jag hade svårt att sätta på mig armband med lås själv. Detta gjorde att jag kom på ett sätt att underlätta. Jag hade en komihåg-hållare hemma som jag helt enkelt nypte fast i ena änden. Jag kunde sedan sätta fast låset med den andra handen. Se bilden för att förstå.


Svårt att fota med en hand men ni förstår principen.

Köpte i söndags lite blommor nu har de blivit sådär fina

Älskar rosa :)