coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Nytt pynt

Har införskaffat tre nya pynt inför denna jul.

Bild 1 är en skylt jag köpte på ett adventscafe för en billig penning.

Bild 2 är en ren som jag föll för i helgen.

Bild 3 är en ängel från Ikea.

Grattis på farsdag Pappa!

Fin liten sak

När vi var i Ljusdal tidigare i höst var vi på en fantastisk inredningsaffär Kardemumma. Där köpte jag ett rosa litet durkslag som jag använder nästan dagligen. Det är perfekt att skölja sallad, tomater och gurka i. Det går lätta att diska och rymms fint i diskstället.

Lovvecka

Har inte haft det bästa dygnet. Igår när vi skulle åka ner till Övik för en familjeträff kände jag mig krasslig. Jag hade svårt att svälja och jag hade feber. Jag fick stanna hemma och ligga på soffan. Idag känner jag mig bättre men halsmandlarna är rejält svullna och jag har fortfarande svårt att svälja.

Tidigare i veckan fick jag två lovdagar som delvis spenderades på stan. Jag träffade mamma och vi lunchade. Det var rea på Nilssons skor så vi köpte var sitt par vinterskor.Jag har köpt nya lådor till pärlorna för de andra passade inte in färgmässigt ;-) I alla fall köpte jag för lite...de kostade bara 20kr så jag förstår inte varför jag inte köpte fler på en gång.Jag har fikat på stan med Cicci och klippt mig och färgat bort de grå hårstråna, mycket välbehövligt...

Imorgon börjar jobbet igen och det ska skrivas omdömmen och planeras in utvecklingssamtal.

Längesedan sist

Sitter hemma och har det så skönt. Detta är första lediga dagen på höstlovet och jag njuter med en kopp kaffe. Inser att jag inte tankat över några kort från varken kameran eller mobilen. Här kommer några kort som är tagna sedan sist. Har dock inte varit så flitig med kameran...


Har börjat gå en silversmides kurs. Denna ring är det första jag gjort klart på kursen. Det är väldigt kul och många av ens tankar går till nästa projekt.


En helg var jag i Övik och då besökte vi ett naturreservat vid Skuleberget. Här satt vi och fikade.


Jag och familjen Hedman har varit i Ljusdal och hälsat på Micke och Anna. Nästan på deras gård fanns dessa får.


På samma resa var vi på en utflykt med denna utsikten...inte illa.