coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Torsdag o Fredag

Igår var jag bättre i magen och drog därför ner till Övik. Stannade till i Övikstad och var på en affär och kollade jackor. Hittade en fin jacka som har ett litet sportigt stuk som jag inhandlade. Var också på pärlaffären men de hade så dåligt med parkering att jag bara blev less så jag handlade bara två saker...jag frågade var det var tänkt att man skulle parkera och ägaren sa att det fanns jätte mycket parkering runt om på smågator...pyttsan...

I alla fall skulle syrran bort en sväng så jag var barnvakt till båda mina syskonbarn samtidigt. Det gick hur bra som helst :) Är lite nöjd över att jag är den enda som haft båda barnen själv av släktingarna. Jag åkte hem till Umeå på kvällen.

Idag träffade jag Cicci på stan. Vi har varit runt på både klädaffärer och skoaffärer. Det bästa var att jag inte gjorde av med ett öre. Vi åt också god lunch på Invito. Det är lite dyrare men det känns lite lyxigare.

Jag har dock insett att jag behöver inhandla en del grejer. Ska ta och göra en lista och sedan ta inköpen lite pö om pö. Mycket handlar om fribbekläder och skor. De nöts oerhört under säsongen så det behövs nästan alltid nya grejer på våren.

Tisdag

Igår började dagen som vanligt med lite sovmorgon. Efter lunch gick jag ut en sväng. När jag kommer tillbaka känner jag att jag har lite magont. Detta magont fortsatte hela eftermiddagen, kvällen och natten. Med andra ord låg jag mest i soffan igår och försökte att inte tänka på magen. Tror att jag ätit något jag inte tål typ lök. Det jag då gjorde för att inte behöva tänka var att se film. Tror att jag avverkade fyra filmer igår.

Imorse kändes det bättre i magen men man blir lite seg då man inte ätit så mycket. Kom idag på att jag inte visat er hur det blev med det nya soffbordet så här kommer en bild. Fyndade också glad påsk bokstäverna igår på rean.

Påsk i Umeå

För första året på länge har jag firat påsk i Umeå. Det var på sätt och vis rätt skönt att slippa packa men kan ändå sakna stugan. 

I fredags var jag mötesvärd på kyrkan. Det var rätt mycket folk och musiken var underbar. Efter kyrkan åkte jag hem till mamma och pappa där syrran med familj kommit. Barnen sov när jag kom så de flesta av oss knoppade in på en soffa eller säng. Till middag åt vi lite klassisk påskmat, sillsallad, ägg med röra, lax och köttbullar. På kvällen såg vi "så ska det låta" och lite "talang".

På lördagen tog jag det lugnt på förmiddagen. Var ute en sväng och for sedan till mamma och pappa. Vi åt god fläskfilé och rotfrukter. Tårta till efterrätt. Kvällen spenderades framför tvn och körslaget med millenium som avslutning.

Igår var jag återigen mötesvärd och då var det betydligt mer att göra men vi klarade det hela fint. På eftermiddagen sken solen upp och jag var ute en sväng innan jag igen åkte till mamma och pappa. Nu hade dock syrran med familj åkte hem och det var otroligt tyst och lugnt. Vi åt lite rester. Sen var jag tvungen att skynda mig in till stan då jag hade en hundring i rabatt som gick ut på en mataffär...otroligt. När jag precis kommit hem kom Cissi & Jonas. Vi gick en sväng på stan och hamnade på ett café. Vi gick sedan hem till mig och såg lite TBBT. Najs kväll.

Idag gör jag inte många knop. Har plockat till, diskat, tvättat, planterar om några blommor och ska innan kvällen är slut ha dammsugat. Inte min favoritsyssla, vill ju inte göra slut på min fina dammsugare.

Maskerad

Idag hade vi maskerad på skolan. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vara med det blev Jenny i 50-tals version. Har kollat youtube-klipp för att få till frisyren och makeupen. Det gick därför ganska fort att göra sig i ordning. Har aldrig använt lösögonfransar men det var väldigt trevligt och ögat blev som lite snyggare :)


Snygg brud visst?!