coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Midsommar

Midsommar firade jag i år i Lycksele.


Vi startade firandet på Gammplatsen. Tyvärr var dansen runt stången klar när vi kom men jag fick dansa två varv runt den ändå:)


Efterrätten var riktigt smarrig.


En pappa förklarade för sitt barn att förr använde man dessa och ringde ifrån...man börjar bli gammal.


På kvällen for vi till Mårdseleforsarna och grillade och åt gott. Man kan skymta hängbron i bakgrunden...jag gick över men lite skraj var jag.


Efterrätt till forsarnas dån.


Midsommargänget

Tjejkväll

Under dagen gjorde jag inte många knop...jag tappade farten på måndagen efter baket och farten har inte kommit tillbaka :)

På eftermiddagen for i alla fall jag och Cicci till restaurang Lottas och åt en god middag. Vi gick sedan till bion och såg Killers. Hur snygg är inte Aschton Kutcher? Filmen var i sig inte helt illa utan det blev en del skratt och skrik. Efter bion for vi till Café Göteborg och åt en glass och surrade. Glassarna var väldigt stora. En härlig tjejkväll som måste göras om :)

Blandat

I lördags var det så dags att spela andra tävlingen för i år. Hade varit ute och spelat tre rundor under veckan så jag kände mig lite mer förberedd. Åkte till Husum och regnet bara vräkte ner och jag tänkte i mitt stilla sinne att detta kommer inte att bli en trevlig dag. Väl framme var det som att det slutade att regna och det var skönt. Första rundan gick inte så bra. Det var framför allt fem hål i följd som var riktigt svår spelade. Efter lunchen stod det klart att jag låg sex kast efter hon som ledde. Det är ganska många kast och jag hade inte som målsättning att kunna ta in de kasten. När det bara är ett hål kvar säger Emelie att nu ligger vi lika så den som kastar bäst på detta hål vinner. Jag gjorde då en trea och Emelie en fyra så lite nervöst var det när vi räknade att det verkligen skulle stämma men segern gick till mig, kul.

På kvällen var det prinsessbröllop som jag och syrran såg på. Tycker att det var helt otroligt att man fick vara med på så mycket som tittare. Daniels tal var ju helt underbart, så romantiskt.

Under söndagen firade vi att Albin blivit tre år för en månad sen. De var borta då så detta var den första gången vi kunde samlas och ha ett litet firande. Han tyckte det var hel festligt. Åkte hem på eftermiddagen.

Igår var den stora bakdagen. Hade sagt till mamma att jag kunde baka fyra sorter till deras 60-års firande med släkten. Det började inte bra då jag total misslyckade med den första kakan. De andra gick dock bra. Tappade lite farten på eftermiddagen och iddes inte fara och handla. Hittade aldrig farten under kvällen så resultatet blev att jag gjort 2,5 + en misslyckad kaka. Dessa ska färdigställas idag.

18/6 2010

Idag har inte mycket blivit gjort. Dagen började med att jag fick ett samtal av pappa då han undrade om jag kunde hämta honom och köra honom till jobbet. Detta var vid tolv. Gjorde det naturligtvis.
Var på stan och fixade några ärenden. For hem och ordnade lunch.
Ringde syrran och sa att jag skulle vara hos henne vid halv tre. Blev fast framför datorn så jag var inte hos henne förrän halv fyra. Lekte med syskonbarnen och har ikväll sett lite av prinsessbröllopet. Vi såg lite av konserten och måste bara nämna att Salem är underbar. Vi såg en film och nu ska jag sussa. Viktigt att jag sovit bra då det är tävling i Husum i morgon. Har inga stora förväntningar men hoppas mest på att det inte ska regna.
Ruggigt tråkigt inlägg, jag vet :)

17/6 2010

Mitt första uppdrag var att hämta ut cykeln jag hade hos reparatören och det gick bra. Cyklade sedan in till stan för att titta på när mamma blev sminkad. Hon blev jätte fin. Vi åt sedan lunch på stan och strosade i lite butiker.

Cyklade sedan till pärlaffären och köpte pärlor. Hemma färdigställde jag ett halsband och gjorde ett halsband i cerise till mig själv :)På kvällen var det Kd. Gjorde lite för många misstag tyvärr men några riktigt bra kast...hoppas att det bara blir bra kast på tävlingen på lördag. Det finns ingenting som gör mig så sur när jag inte spelar som jag vill och då det händer kan jag inte riktigt släppa det direkt utan det hänger med några hål.

16/6 2010

Vaknade vid sju och tänkte inte kan jag stiga upp klockan sju min första semesterdag så jag pressade ner mig i sängen och sov till 10.30. Vaknade och plockade lite, drack kaffe på balkongen i solen...skönt.

Jag tog sedan cykeln till cykelreparatören. Har smygpunka och det är irriterande att behöva pumpa cykeln varje gång den ska användas.

Åkte upp till banan och spelade en runda. Det gick bra, bättre än i vanliga fall, sen spelade jag bort det hela på sista hålet då jag puttade bort mig helt...inte bra för självförtroendet.

Såg idag många syrener som stod i full blom, doften är helt underbar. Jag har minnen från barndomen då vi sitter på baksidan av huset i Strömbäck och mamma binder midsommarkransar av syren. Blommade syrenerna senare förr?

Blandade bilder

Har tagit några bilder vid olika tillfällen. Passar på att visa dessa som ett inlägg trots att de inte hör ihop :)


Var på ett café där tiden stått stilla inredningsmässigt, coolt.


Fantastisk ingenjörkonst i Torvsjökvarnar.


Betonghäst i skogen.


Tack till mina elever för de fina presenterna.


Balkongblomma


Fick en betonggroda av Sofia, tack så mycket.


Söta små blommor.

vattenkannor

Hittade så fina rosa vattenkannor i helgen som jag bara var tvungen att köpa. Köpte lite blommor i söndags och planterade. Nu hoppas jag bara på att det inte blir några järnnätter så blommorna dör.