coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Frusna tår

Så har jag nu kommit hem från julkonserten. Som sagt var vi först och åt på Allstar. Maten var ok men inget sådär extra ordinärt men mycket trevligt. Vi for i väg till arenan och köade oss in. Vi hade platser på 15:e raden på parkett vilket gjorde att vi såg väldigt bra. Tycker att temperaturen var lagom i lokalen förutom att mina fötter blev till is. De hade kvar isen under stolarna så det drog väldigt kallt under ifrån. I pausen kom Peder från the real group och pratade med de som satt alldeles framför mig. Man kan säga att jag var 30 cm från en riktig kändis, coolt.

Konserten var helt underbar även om det hade varit mysigare med en annan lokal både för känslan och ljudet. Det var skönt att få gå på en musikaliskt helt fantastisk konsert, de var grymt duktiga. Bäst var nog the real group.

Lite smycken

Har idag suttit och gjort lite smycken. Det blev nog mest till mig själv men kanske något går till försäljning.


Ett urval av smycken gjorda under dagen.

Nu väntar jag bara på att det ska bli kväll. Vi ska först äta på Allstar och sen är det julkonsert med Sissel, the real group och orsa spelmän...det blir nog fantastiskt.

Nycklar

Igår kom jag hem från betygssättningen kl 17.45. Jag skulle träffa Micke utanför blomkiosken 18.15. Jag fick snabbt fixa mat och rafsade ihop grejerna jag skulle ha med mig. Gick utanför dörren och smällde igen den...då kommer jag på att bilnycklarna och lägenhetsnycklarna ligger kvar i lägenheten :(  Ja, vad ska man göra. Jag ringde föräldrarna och pappa kom in med extra nyckeln. Jag brukar alltid kolla att jag har med mig nycklarna innan jag smäller igen dörren men inte denna gång. Tur att föräldrarna har extra nyckel och att de var hemma och kunde komma in, tack.

Vi for sedan till Bjurholm i den svidande kylan. Vi hade en trevlig kväll med gott fika och trevliga samtal.
Pappa: Lambdasonden började lysa på väg hem från Bjurholm :\

Idag har jag slagit in julklappar. Det är som mysigt att försöka göra så fina paket som möjligt. Jag är jättenöjd med pappret jag köpte igår. Det går så bra att klippa rakt efter ränderna och hjärtana...jag gillar som när det är geometriskt.

effektiv handling

Idag på förmiddagen har jag varit grymt effektiv. Det började med att jag väntade ut en affär att öppna för att köpa en julklapp. Jag åkte sedan till Holmsund. I Holmsund passade jag på att gå in på stinas klädboutiqe. De hade 70% rabatt på allt. Jag stod i provhytten medans jag blev servad. Jag hittade en skjorta, svarta byxor, ett par jeans, ett par korta svarta byxor och en brun kjol. Allt detta blev 700kr. Det var väl inte illa fyndat.Jag for sedan på Skärgårdsskolan och lämnade en grej. På väg till stan igen köpte jag en kaffe på statoil. Väl i stan igen så besökte jag tre butiker och köpte riktigt fina grejer. Kul nu jul...

Det är också så härligt att gå in på Lagerhaus och köpa inslagningspapper. Detta blev årets papper och snören...


Nu ska jag titta till betygen en gång till, diska innan jag ska till jobbet och slutdiskutera några betyg och rätta lite. Tänkte inte ha betygsångest ikväll.

Ikväll ska jag och Micke till Johan och Maria på rimstuga...det blir hur trevligt som helst.

Granen

I fjol hade jag bestämt mig för att ha gran men då åkte vi ju till Thailand. Då blev det av naturliga skäl ingen gran. I år däremot blir det gran...och det har jag nu. Jag kunde inte vänta längre på att få ta in granen. Jag och pappa for och köpte en gran och sedan tog vi in den.


Utan pomler


Med pomler

Jag har tyvärr bara pomler och 4 glas hjärtan men det blev rätt stilrent. Jag skippar glitter. Det jag däremot måste jaga i fatt är en stjärna att ha i toppen. Det ser lite tomt ut just nu.


Var bara tvungen att ta en bild på min fina amaryllis.

Lycka är...

att bli väckt av grannes väckarklocka och veta att man får somna om och vakna senare.

Laddning

Idag laddade jag mobilen med pengar. Om man laddar för 300 kr så får man 3000 gratis sms. Denna gång fick man hela 5000 gratis sms. Det känns ju jättebra när man i vanliga fall brukar ha kvar 2950 gratis sms efter en månad...

I söndags var jag på oratoriekörens julkonsert. Det var oerhört vacker men låånnngggt. Sen har jag aldrig förstått det här med orgelsolo mitt i konserten. Hon som spelade var säkert duktig men hur spännande är ett orgelsolo. Kom fram till att de bara lägger in orgel för att kören ska få vila lite så de orkar stå så länge.

Var igår hos Micke på glöggfika...verklig julkänsla blev det.

Idag ska jag vara barnvakt. Det är ju lite pirrigt men det borde gå bra.

Tänk i fjol vid den här tiden låg jag på en playa i thailand...det skulle ha varit helt ok att gjort det idag också.

Helgen

Här kommer en lite uppdatering av helgen.

I fredags så spelade jag och Micke biljard. Det började hur bra som helst för mig. Jag spelade otroligt bra. Det höll dock inte i sig utan vi båda började göra misstag. Matchen tog nog 45 min och tyvärr blev Micke segrare. Vi spelade sedan två matcher till vilka Micke vann. Jag började spela dåligt och då gjorde jag många misstag. Jag var riktigt sur efteråt.

På lördagen åkte jag ner till Övik. Var på pärlaffären en kortis och sedan till syrran. Vi ordnade och fixade inför söndagen då det skulle vara dopfika. Vi såg tillsist i alla fall robinson. Har inte sett det förr men det är ju som alltid trevligt. Tyckte att han som åkte ur var lite fjompig som oroades över ärr efter myggbett.

Idag så döptes Gustav. Det gick så bra. Gustav var glad hela tiden. Den som hade svårast att stå var Albin men det gick bra ändå.Efteråt var det fika hemma hos syster. God smörgåstårta och goda tårtor. Mycket folk var det.

For hem vid fyra. Det är lite jobbigt att köra i mörker och regn men det gick bra.

Doppresent

Idag har jag införskaffat doppresent till min systerson Gustav som döps på söndag. Det ska bli så trevligt. Det känns som att det var så längesedan jag träffade mina underbara syskonbarn så jag verkligen längtar efter de. Jag har tittat på nätet lite på doppresenter och det finns till och med en sida som heter doppresenter. Man kan verkligen hitta allt på nätet. På den sidan fanns i alla fall ett dragdjur som var hur sött som helst. Döm själva.Vad Gustav ska få av mig kan jag inte avslöja men det är en väldigt bra present enligt mig :)