coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

Liten reseblogg

Tisdag 16/12
Lite less pa var egen strand sa vi tog en tuktuk (thailands taxi for manga personer) till straden som ligger bredvid var. Den hater Kata Noi. Den var lite mindre an var och inte lika langgrund men det blaste skont och lunchen var billig.
Pa kvallen akte vi in till Karon igen och at pa Karlssons...dvs en svensk resaturang...mycket god mat. Har i thailand sa ar alla sa oerhort vanliga och de ar service inriktade. De lagger servetten i knat, fyller pa drickan nar de ser att man druckit 2 munnar osv. Man man vant sig med detta sa var servicen pa Karlssons lite mer svensk vilket man direkt tycker ar lite samre. 

Bade i Karon och Kata sa finns det hur manga stallen som helst som saljer klader, skor, kuddoverdrag, vaskor mm. Det kan vara riktigt jobbigt ibland da de standigt ar pa en och tjatar pa att man ska titta. Ska man dock ha nagot sa maste man vara beredd pa att ga i prutstrid. Det galle att vara hard, latsas att ga dar ifran...da kan man fa ett bra pris. Sjalv sa har jag kopt ett par flip flopps, kuddoverdrag, ett harband, en sarong, ett halsband, klanning, solglasogon (glomde mina hemma) och sakert nagot som jag glomt. Allt ar ju billigare an i Sverige. En sarong kostar ca 50 kr. En t-shirt med tryck ca 40 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: