coycoy

Blogg om livet, smycken och annat

lite om veckan

har varit en riktigt dålig bloggare på slutet. Det är så dumt med OS. Jag fastnar framför det och har inte tid att blogga ej heller tar man sig i säng så man blir lite trött. Det är ju dock väldigt roligt att se på OS, gillar curlingen skarpt.

I måndags var jag på ett seminarium för att jag gjort den tredje uppgiften i PIM. Pim är ett datakörkort som alla lärare ska göra. Om vi inte gjort det tar de tillbaka våra datorer. Det var i alla fall jätte trevligt med ett litet avbrott från allt annat på jobbet.

På tisdagen var jag och köpte lite pärlor på pearlized. Jag hade en beställning på ett halsband men hade inte kvar en speciellt hjärta. Jag gick då in på pearlized och frågade. Hon hade den inte men skulle skicka iväg en bild till några leverantörer. Fick ett mail bara några dagar senare om att hon nu hade hjärtat hemma. Det kan man kalla service :) Köpte det och lite annat...går ju inte att bara köpa en grej...

På tisdagkväll åkte jag till Cicci och Jonas för semelfika...underbart med nisses semlor. Tänka er att han gjorde 8000 st semlor på fetisdagen...det är ju helt otroligt.

Igår gjorde jag nog inte så mycket annat än att se på os. Anjas krasch var riktigt otäck att se...hoppas att hon klarar sig bra och att återhämtningen gått bra. Känns smått overkligt att hon ska kunna göra kombinationen i kväll.

En låt på det här. Det är ju schlager nu varje vecka och här kommer en av mina gamla schlagerfavoriter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: